2019-10-21 15:40 EDT


View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001389FSSCPgraphicspublic2007-05-25 19:14
ReporterMr_Maniac 
Assigned Totaylor 
PrioritynormalSeveritytweakReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
Product Version3.6.10 
Target VersionFixed in Version3.6.10 
Summary0001389: No engine glow in HEAD-CVS.
DescriptionLike the title says: I have no engine glow in HEAD-CVS builds. Not long ago I had them...
There's nothing suspicious in the debug-log, but I'll attach it...
TagsNo tags attached.
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

~0008059

Backslash (developer)

Yeah I noticed this too. Thought it was a mistake I made with some tables at first. Then thought it was a bug I introduced in my new gliding code.

Just rolled back a test checkout to April 26 and the engine glow is still missing. So it's not MY code that did it (unless I did the rollback wrong). Jury's still out on 0001390 ;-)

I'll kind-of-look-into this, but not 'officially' yet as I'm not as familiar with thruster display code.

~0008070

Backslash (developer)

Follow up: The problem in question is introduced between April 12 and April 13, if I'm checking things out right.

Fixed my 0001390 sooner than expected. Nothing to do with this.

~0008071

taylor (administrator)

I think that I'm the only one that committed anything during that time. Most likely, if those dates are correct, it's just something that I missed adding to CVS 100%. I had reworked the texture page-in stuff for ships and models, but since that was all mixed in with the new texture replacement code (which isn't good enough to commit just yet), I haven't added the page-in rewrite yet.

If that turns out to be the case then assign this to me and I'll try and get the missing code updated in both branches in the next day or two.

~0008073

Backslash (developer)

k. As always, if there's some sort of busy-work type of thing you need done that doesn't require awesome code knowledge, please feel free to assign it my way. You work hard enough as it is ;-)

~0008114

taylor (administrator)

Just wanted to give a quick update: this problem is fixed, just waiting on CVS to work again so that I can commit the changes.

~0008141

taylor (administrator)

Fixered.
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-05-06 18:06 Mr_Maniac New Issue
2007-05-06 18:06 Mr_Maniac File Added: fs2_open.log
2007-05-08 09:29 Backslash Note Added: 0008059
2007-05-09 05:47 Backslash Note Added: 0008070
2007-05-09 07:15 taylor Note Added: 0008071
2007-05-10 05:45 Backslash Status new => assigned
2007-05-10 05:45 Backslash Assigned To => taylor
2007-05-10 06:08 Backslash Note Added: 0008073
2007-05-23 18:26 taylor Note Added: 0008114
2007-05-25 19:14 taylor Status assigned => resolved
2007-05-25 19:14 taylor Fixed in Version => 3.6.10
2007-05-25 19:14 taylor Resolution open => fixed
2007-05-25 19:14 taylor Note Added: 0008141
+Issue History